Menu

Content

Breadcrumb

Aromaterapija

Aromaterapija (grčki aroma= miris, therapeia= liječenje, služenje) Doslovno znači liječenje mirisom. Ima svoje korijene u mnogim drevnim načinima liječenja i iscjeljivanja. Svrstavaju je u alternativnu medicinu. Po svojoj je prirodi holistička i komplementarna metoda opuštanja.

Eterična ulja se koriste u terapeutske svrhe za gotovo 6000 godina. Drevni Kinezi, Indijci, Egipćani, Grci, i Rimljani su ih koristi u kozmetici, parfemima i lijekovima. Eterična ulja se također često koriste za duhovne, terapeutske, higijenske i ritualne svrhe.

 

 

Physo - Body former

Generira električne impulse istosmjerne ili izmjenične struje izmjenom polariteta. Posebno je pogodan za celulit i terapiju mršavljenja. Poboljšava metabolizam stanica zbog gibanja iona u tjelesnoj tekućini, poboljšava prokrvljenost, aktivira limfu te stimulira mišićno tkivo.

 

  

 

Green vac exclusive

Terapijski masažni sistem koji uz pomoć vakuma stvara podtlak na tretiranom dijelu tijela, te u kombinaciji aplikatora s rotirajućim kuglicama omogućava ugodnu masažu, povećava rastezljivost vezivnog tkiva i prokrvljenost, a istovremeno se provodi i limfna drenaža. Metoda je poznata kao radijalna endodermna terapija a daje odlične i brzo vidljive rezultate.

Glavne indikacije za primjenu aparata su:
      edematozna faza celulita
      fibrozna faza celulita
      njega i smanjenje bora
      svježi ožiljci i strije
      pretilost (preoblikovanje tijela)
      smetnje cirkulacije krvi i limfe

Anfas beauty

Čakovečka 18; Sesvete, 10360

Tel.:+ 385 (0)1 200 00 74; Fax.:+ 385 (0)1 200 86 04

 

Radno vrijeme:

pon-sri-pet 12:30 - 20:00

uto-čet 08:30 - 16:00

subota 8:00-14:00